Informatie

Wat kunt u verwachten op onze minicamping? Hoeveel plaatsen heeft de minicamping? U leest dit allemaal op deze pagina.

De camping  ~  Aankomst en vertrek  ~  Plaatsenoverzicht

Informatie

Wat kunt u verwachten op onze minicamping? Hoeveel plaatsen heeft de minicamping? U leest dit allemaal op deze pagina.

De camping 
Aankomst en vertrek 
Plaatsenoverzicht

De camping

Alle plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau waarover de voortent geplaatst kan worden. Op onze camping is plaats voor uw caravan, tent of camper. Trekkerstentjes zijn ook van harte welkom. U heeft de beschikking over een van onze ruime plaatsen (uw auto staat bij uw caravan of tent). In het voor- en naseizoen hebben wij leuke aanbiedingen voor u in petto.

Daarnaast hebben wij een mooie fietsenstalling, waar u uw elektrische fiets kunt opladen. Er is tevens gratis Wi-Fi voor onze gasten.

  

Onze sanitaire voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien. De was- en douchegelegenheid heeft vloerverwarming. Deze bestaat uit een wastableaut en vijf douches. Daarnaast kunt u (tegen betaling) gebruik maken van de wasmachine.

Op de camping is een speelhoek voor kleintjes en elders op het erf is voldoende ruimte om met de aanwezige skelters te spelen. Uitleven op de trampoline hoort er natuurlijk ook bij! Wat dacht u van een spelletje JEUX DE BOULES op de speciaal daarvoor aangelegde jeux de boules baan. Verder zijn er op het erf kippen en cavia’s die samen met de geitjes graag eens kennis met u willen maken. Uw kat en hond zijn ook van harte welkom, mits aangelijnd.

  

Aankomst en vertrek

U kunt op de aankomstdag na 12:00 uur bij ons terecht. Is uw laatste dag aangebroken, dan vertrekt u voor 12:00 uur.

Wij zijn ieder jaar geopend van 15 maart tot 1 oktober.

Plaatsenoverzicht

Hieronder is een overzicht van de plaatsen op onze camping te vinden. We hebben in totaal 25 staanplaatsen.